Ce trebui sa sti despre creare unui site eficient

//Ce trebui sa sti despre creare unui site eficient

Ce trebui sa sti despre creare unui site eficient

Regula de aur a fost intotdeauna “continut este esential”, pe un site. Aceasta regula se aplica in continuare cu siguranta!

Pagina site-ului dvs. ACASA este cea mai importanta. Atunci cand creati un site este important sa aveti un site atractiv si bine conceput. Este la fel de important sa aveti o pagina care atrage clientul, astfel incat acesta sa caute mai adanc in site-ul dvs. si sa va contacte-ze pentru mai multe informatii.

Pagina dvs. de pornire (ACASA, HOME, START) este de obicei pagina pe care o deschide prima atunci cand viziteaza site-ul (desi acesta ar putea gasi si alte pagini prin intermediul interogari motorului de cautare Google). Un rol foarte important il joaca aici webmaster-ul site-ului.

Aveti aproximativ cinci pana la zece secunde pentru a atrage atentia clientului. Cea mai importanta parte a paginii de pornire este partea “de sus” – partea pe care o poate vedea fara a derula in fereastra browser-ului. Acest lucru nu spune ca oamenii nu vor derula in jos pe pagina de start, ei vor derula daca sunt interesati.

Demn de remarcat este faptul ca o buna agentie de web design, va fi constient de faptul ca dimensiunile ferestrei browser-ului variaza foarte mult. Cu tehnologia din ziua de astazi site-ul poate fi realizat astfel incat sa poata fi vizualizat corect pe orice monitor fie el de desktop, laptop, tableta sau telefon ( Responsive Web Design ).

By | 2018-05-14T09:10:46+00:00 February 2nd, 2018|News|0 Comments

Leave A Comment