Cele mai fregvente 10 greseli de optimizare Site SEO

//Cele mai fregvente 10 greseli de optimizare Site SEO

Cele mai fregvente 10 greseli de optimizare Site SEO

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_checklist icon=”” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”13px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]

Continut de calitate slaba
Continutul dvs. ar trebui sa fie de calitate. Continutul Scazut (ca numar de caractere) si de o calitate slaba sau Continutul Duplicat se penalizeaza de catre motoarele de cautare ca Google.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Copierea text-ului de pe alt site
Nu face acest lucru, deoarece site-ul dvs. va fi penalizat de catre motoarele de cautare. Incearca sa fi original

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Foloseste cuvinte cheie inutile si excesive
Foloseste mai putine cuvinte cheie scurte si mai multe cuvinte cheie lungi(fraze), chiar si sinonime.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Utilizarea de cuvinte cheie gresite
Cuvintele cheie pe care le folosesti trebuie sa corespundă cu continutul site-ului. Cuvinte cheie ar trebui sa rezume continutul articolului.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Ascunderea continutului in interiorul imagini
Multi Webmasteri folosesc continutul lor in interiorul imaginilor, adica adauga un text foarte lung sau o insiruire de cuvinte cheie in spatele imagini. Motoarele de cautare pot penaliza acest lucru.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Timpul de incarcare ridicat al pagini
Nimanui nu ii place sa piarda timpul. Trebuie sa ai in plan un pachet bun de gazduire pentru a imbunatati timpul de incarcare.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Folositi site-uri Flash
Flash-ul poate face un blog sau site foarte interesant, dar pentru motoarele de cautare nu este un lucru chiar bun. Acestea nu pot citi continutul din interiorul site-ului flash. Utilizeaza HTML in loc de Flash.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Prea multe Artifici
Un site foarte incarcat de obicei oboseste utilizator, iar pentru Google prea multe poze, slide-uri inseamna un timp de incarcare mai greu.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Link-uri nerelevante
Link-urile de pe site-ul dvs. ar trebui sa faca referire la continutul de pe site si ar trebui sa conduca la o pagina relevanta.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]Backlink
Vremea backlink-urilor este de mult apusa. Te poti juca cu ele dar nu face EXCES![/fusion_li_item][/fusion_checklist][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By | 2018-05-14T09:24:14+00:00 March 3rd, 2018|News|0 Comments

Leave A Comment